Димитровски: Ако референдумот е историски важен, многу е важно изразувањето на граѓан(к)ите

Димитровски: Ако референдумот е историски важен, многу е важно изразувањето на граѓан(к)ите

Во разговор на ЦИВИЛ Медиа, со одговорниот уредник на неделникот „Фокус“, Зоран Димитровски, за прашањето и кампањата околу претстојниот референдум...