Димитровски: Ако референдумот е историски важен, многу е важно изразувањето на граѓан(к)ите

Димитровски: Ако референдумот е историски важен, многу е важно изразувањето на граѓан(к)ите

Во разговор на ЦИВИЛ Медиа, со одговорниот уредник на неделникот „Фокус“, Зоран Димитровски, за прашањето и кампањата околу претстојниот референдум...

Разговор со Љубе Пампулевски, претседател на Здружението на овоштари „Благој Коталаровски“ од Ресен

Разговор со Љубе Пампулевски, претседател на Здружението на овоштари „Благој Коталаровски“ од Ресен

Станиците донесоа подобар квалитет, а помалку препарати Колку земјоделци се вклучени во проектот, како агрометеоролошките станици беа прифатени од нив...