Parimi i funksionimit të Aleancës është bashkëpunimi i ndërsjellë i shteteve anëtare dhe lidhja e tyre me qëllim që të sigurohet siguria e tyre e veçantë, por edhe siguria e tërë rajonit euroatlantik.

Сите објави од: Pyetje dhe përgjigje për NATO

#ЗачекориНапред  #изборотЕтвој